Plačila

V spletni trgovini iveco-akcija.si je mogoče izbrati naslednje načine plačila:

  • z gotovino v naši prodajalni na Ptuju,
  • z gotovino ob prevzemu,
  • s predhodnim nakazilom na transakcijski račun podjetja GETRI d.o.o. (po ponudbi/predračunu),


PLAČILO Z GOTOVINO V NAŠI PRODAJALNI NA PTUJU


Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga v naši prodajalni, lahko kupnino v celoti z gotovino poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko nato prevzamete najkasneje v petih delovnih dneh med delovnim časom od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00 ure, v soboto od 8.00 do 13.00 ure. 

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO


V kolikor želite, vam naročeno blago dostavi pošta slovenije na dom, delovno mesto ali katerikoli drug naslov v Sloveniji. Pri plačilu po povzetju se znesek nakupa poveča za 5,50 EUR kolikor znaša poštnina.

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN 

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na naš transakcijski račun odprt pri SKB Banka d.d. : SI56 0318 2100 0001 577,
SWIFT (BIC koda): SKBASI2X. Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite referenco. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI 


Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. 
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub velikim prizadevanjem, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, vprašanje posredujte na naslov info@getri.si.